Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Про дотримання режиму тиші під час Новорічних та Різдвяних свят!

Про дотримання режиму тиші під час Новорічних та Різдвяних свят!

 На виконання статті Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та враховуючи ситуацію, яка склалась останнім часом, пов’язану з обстрілами та масованими ворожими атаками, проведенням поховань військових, Добровеличківська селищна рада інформує – заклади громадського харчування (бари, ресторани, кафе), торгові підприємства, розважальні заклади, що ведуть діяльність на території громади, щодо дотримання режиму комендантської години (з 23:00 год. До 05:00 години) та заходів безпеки під час проведення Новорічних та Різдвяних свят.

    

21 червня 2023 року окремим розпорядженням ради оборони Кіровоградської області заборонено після 22:00 години проведення концертів, дискотек, шоу, виступів професійних та аматорських колективів, ярмарків, спортивних змагань, навіть з благодійною метою. Заборону розповсюджено і на роботу закладів торгівлі, барів, ресторанів, кафе, баз відпочинку. У нічний час, із двадцять другої до восьмої години забороняються гучний спів і викрики, користування звуковідтворювальною апаратурою та іншими джерелами побутового шуму, проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів – встановлено відповідний режим тиші, який необхідно дотримуватись.

 

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада