Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Добровеличківська громада  отримала чергову допомогу для внутрішньо переміщених осіб

Добровеличківська громада  отримала чергову допомогу для внутрішньо переміщених осіб

 Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.  

    

В рамках співпраці Регіонального офісу міжнародного співробітництва в області за підтримки благодійної організації "Міжнародний благодійний фонд "Руки друзів", Добровеличківська  об’єднана територіальна громада  отримала чергову допомогу для забезпечення  комфортних умов проживання внутрішньо переміщених осіб.

    

У складі допомоги - меблі, інвентар для облаштування ігрових майданчиків, які зроблять проживання дітей більш комфортним: шафи, карусель “Волошка”, гойдалка балансир.

    

Це вже не перша допомога від міжнародного благодійного фонду "Руки друзів", протягом широкомасштабної війни росії проти України.  

     

Ми вдячні БО "Міжнародний благодійний фонд "Руки друзів"  за підтримку.  Разом ми робимо життя кращим.

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада