Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Проєкт "Згуртовані громади" допоможе забезпечити домогосподарства області насінням овочів до посівної 2024 року

Проєкт "Згуртовані громади" допоможе забезпечити домогосподарства області насінням овочів до посівної 2024 року

 Через проєкт "Згуртовані громади", який реалізує Всеукраїнська асоціація громад  за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), розпочинається робота над забезпеченням домогосподарств насінням овочів до посівної 2024 року. Асортимент насіння овочів включає: моркву, цибулю (чорне насіння), капусту, томат, кабачок, перець, диню, огірків та цукрової кукурудзи.

    

Насіння буде передаватися через територіальні громади домогосподарствам (громадянам), які постраждали від війни, пільговим категоріям громадян (сім’ї військовослужбовців), внутрішньо переміщеним особам, жителям деокупованих та прифронтових територій, де є можливим обробіток земельних ділянок. Насіння не буде передаватись фермерам для комерційних цілей.

     

Особа, яка проживає на території Добровеличківської ТГ, з урахуванням відповідних категорій, бажає отримати насіння, має звернутися з таким проханням до відповідальної особи територіальної громади за адресою: Добровеличківська селищна рада, вул. Незалежності, 112, кабінет №26 (II поверх). Прийом заявок здійснюється до 05.02.2024 року.

    

Якщо територіальна громада бере участь у цьому проєкті і особа відноситься до визначених категорій, то її можуть включити у списки потенційних отримувачів насіння.

    

Включення у списки потенційних отримувачів насіння не означає автоматичне надання насіння. Розподіл насіння буде здійснено з урахуванням кількості заявок, наявності насіннєвого матеріалу, пріоритетів відбору та черговості подачі заявки територіальною громадою.

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада