Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!!!

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!!!

 Шановні жителі громади!

    

В рамках ініціативи Центру розвитку інновацій спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, за участі Проєктного офісу DREAM, та коаліції RISE Ukraine в межах проєкту “Прозора та демократична відбудова” в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні проводиться опитування щодо проєктування модуля активного залучення громадськості до процеcу відновлення. Зміст цього опитування є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

  

Щоб зробити процес відбудови максимально прозорим, ефективним та демократичним розробляється модуль електронної демократії (eDem) який буде інтегровано в екосистему підзвітного управління відновленням – DREAM. Це забезпечить активну участь громадськості у відновленні нашої країни, сприятиме зменшенню ризиків нецільового використання коштів та збільшить рівень довіри до відбудови.

   

Запрошуємо вас висловити свою думку та долучитися до розробки майбутнього модуля, який стане невід'ємною частиною екосистеми підзвітного управління відновленням DREAM.

    

Щоб взяти участь в опитуванні заповніть анкету до 11 лютого 2024 року включно:

Мешканці громади: https://forms.gle/djYDmmvZV42yGyVz6  

ВПО: https://forms.gle/HBTJvmaYLeK9mRHj6 

НУО: https://forms.gle/hfmVMUnNJ7ZYuoa26

Дякуємо за вашу участь і підтримку в реалізації процесу відбудови України, який має на меті забезпечити активну участь громадськості у відновленні нашої країни.

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада