Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » ДО УВАГИ!

ДО УВАГИ!

 Добровеличківське управління Новоукраїнської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  інформує про наявні вакантні посади:

 

ТОВ «Вересень Плюс»

продавець продовольчих товарів

заробітна плата10000,00

основні функціональні обов’язки

- готувати товари до продажу: перевіряти цілісність пакування, розпаковувати із зовнішньої тари, перевіряти наявність маркувальних даних і якість після зберігання; перебирати, протирати, зачищати, нарізати, фасувати товари. Робота у магазині "Файно маркет".

            

ФОП Осадчий Володимир Григорович

кухар

заробітна плата7100,00

основні функціональні обов’язки

- приготування гарячих обідів на замовлення, обслуговування банкетів. Готує страви та кулінарні вироби, які потребують нескладної кулінарної обробки: варить, смажить, запікає та випікає вироби. Здійснює допоміжні роботи з приготування страв та кулінарних виробів. Робота в кафе "Simple".

             

ФОП Бельчик Андрій Миколайович

агроном

заробітна плата8000,00

основні функціональні обов’язки

- знання основ агротехніки, способів обробки грунтів, термінів і способів сівби і збирання врожаю, сучасних інтенсивних технологій вирощування високопродуктивних сортів сільськогосподарських культур, методів польових і лабораторних аналізів грунту та посівного матеріалу. Уміння розробляти і впроваджувати агротехнічні та організаційно-економічні заходи, спрямовані на підвищення родючості грунту.

               

ФОП Попелюх Наталія Вадимівна

покоївка

заробітна плата7100,00

основні функціональні обов’язки

- покоївка зустрічає і розміщує гостей в готелі. Здійснює щоденне, поточне і генеральне прибирання номерів і закріплених за нею приміщень загального користування згідно з прийнятою технологією і періодичністю. Робота в с.Карбівка, ПП Козацька  Долина.

                                             

За додатковою інформацією звертатися до відділу роботодавців Добровеличківського управління Новоукраїнської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, телефон  (044)244-94-95.

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада