Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

 Благодійний фонд “Жіночі можливості в Україні” за підтримки “The Jewish Federations of North America” надасть жінкам-підприємицям у Вінницькій та Кіровоградській областях мінігранти у розмірі 70 тисяч гривень на придбання необхідного обладнання для розвитку бізнесу та створення нових робочих місць.

              

Головний принцип нашої діяльності – це “кола по воді”, безперервний рух, в якому кожна краплинка допомоги, кожна дія відбивається у великому масштабі. Фонд “Жіночі Можливості в Україні” отримав підтримку від Федерації єврейських громад Північної Америки, щоб продовжити надавати фінансову допомогу для розвитку жіночих бізнесів. Разом ми сприятимемо вам, а ви своїм успіхом стаєте прикладом і підтримкою для інших. Цей коловорот допомагає розвивати такий обмін добром, що робить світ кращим, стимулює зростання і творить позитивні зміни в нашому суспільстві, – сказала Влада Недак, засновниця благодійного фонду “Жіночі Можливості в Україні”.

           

Участь можуть взяти жінки-підприємиці, які мають бізнес, що працює від 6 місяців та більше, зареєстровані, як фізична особа-підприємець у двох зазначених областях або релокували бізнес після 24 лютого 2022 р. на ці території та готова створити мінімум одне робоче місце.

             

З 11 по 31 березня 2024 р. учасницям потрібно заповнити онлайн-форму заявки, вказавши всю необхідну інформацію про себе та свій бізнес, а також додати мотиваційний лист та необхідні документи, що підтверджують стаж підприємницької діяльності та план розвитку бізнесу.

           

Посилання на онлайн форму: https://forms.gle/8A81cE55SWsBqgn4A

               

Більше деталей за посиланням: https://wo-ua.org/projects/rehlament-provedennia-konkursu-minihrantiv-blahodiynoho-fondu-zhinochi-mozhlyvosti-v-ukraini/

             

З питань щодо заповнення форми, звертайтесь на електронну адресу фонду: fund.wo.ua@gmail.com

 

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада