Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Відбувся захід в рамках проєкту «Розбудова демократичного, мирного та ґендерно рівноправного суспільства в Україні –Фаза ІІ»

Відбувся захід в рамках проєкту «Розбудова демократичного, мирного та ґендерно рівноправного суспільства в Україні –Фаза ІІ»

 18  березня 2024 року в рамках проєкту «Розбудова демократичного, мирного та ґендерно рівноправного суспільства в Україні –Фаза ІІ», що впроваджується  Українським Жіночим Фондом в партнерстві зі  Структурою ООН Жінки за фінансової підтримки Уряду Норвегії практичним психологом Ганною Колєвою (м. Кропивницький) для працівників освіти громади, психологів, фахівців соціальної роботи та представників інших установ та організацій Добровеличківської селищної ради проведено тренінг на тему «Соціальна згуртованість та жіноче лідерство».

                         

Під час тренінгу учасники дізнались про нові методи і форми залучення максимальної кількості мешканців до активного життя громади. Разом із тренеркою та ГСД «Добро в дії» працювали над новим алгоритмом об’єднання жителів громади задля успішного руху вперед, реалізації заходів, спрямованих на загальний добробут.

           

           

              

 

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада