Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПОВІДОМЛЯЄ ВОДОКОРИСТУВАЧІВ ВОДНИХ ОБ’ЄКТІВ (СТАВКІВ)!!!

ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПОВІДОМЛЯЄ ВОДОКОРИСТУВАЧІВ ВОДНИХ ОБ’ЄКТІВ (СТАВКІВ)!!!

 ДОБРОВЕЛИЧКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПОВІДОМЛЯЄ ВОДОКОРИСТУВАЧІВ ВОДНИХ ОБ’ЄКТІВ (СТАВКІВ)!!!

З метою забезпечення нормальних умов функціонування водної екосистеми, недопущення змін санітарно-екологічних та гідробіологічних умов розробляються режими роботи водних об’єктів.

                           

Відповідно до статті 77 Водного кодексу України, Порядку встановлення режимів роботи штучних водних об’єктів та водогосподарських систем (далі Режими роботи) затвердженого наказом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 20 січня 2022 року № 39 та Порядків взаємодії між регіональним офісом водних ресурсів у Кіровоградській області (далі РОВР у Кіровоградській області) та Басейновим управлінням водних ресурсів, РОВР у Кіровоградській області розробляє та Держводагентство затверджує Режими роботи водних об’єктів.

             

Звертаємо увагу, що на всіх водних об’єктах громади, згідно встановлених режимів роботи на 2024 рік, передбачено утримання рівня води на відмітках НПР.

                      

За необхідності внесення змін до встановлених Режимів роботи (зниження чи підвищення рівня), водокористувачам водних об’єктів чи власникам гідротехнічних споруд необхідно звернутися до РОВР у Кіровоградській області з метою вивчення ситуації басейну річки та надання відповідних пропозицій щодо можливості таких змін з врахуванням водогосподарської обстановки.

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада