Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини »  Захиститися від війни:в рамках реалізації проєкту "Всі в укриття!" здійснено поточний ремонт укриття за адресою смт Добровеличківка вулиця Незалежності 112

 Захиститися від війни:в рамках реалізації проєкту "Всі в укриття!" здійснено поточний ремонт укриття за адресою смт Добровеличківка вулиця Незалежності 112

 Захиститися від війни:

Війна увійшла у наше життя і зробила реальними загрози, про які раніше ми могли лише чути – артилерійські обстріли, нальоти воєнної авіації, запуски ракет та інше.    

                

Можливість укритися у захисних спорудах від вибухів та обстрілів вже зберегла життя багатьох людей. 

        

Відповідно до пункту 8 Гендерного профілю Добровеличківської територіальної громади однією з потреб у сфері безпеки та розширення економічних можливостей жінок у воєнний час є наявність інклюзивних укриттів, “Пунктів незламності” в громадських просторах (не школах) рівномірно по всій території населеного пункту та враховуючи пункт 9 Рекомендацій та пропозицій щодо швидкого реагування на війну з питань безпеки та ініціатив щодо прибуткової діяльності для жінок є необхідність облаштувати інклюзивні укриття / бомбосховища в установах надання послуг.

                 

В рамках проєкту "Всі в укриття!" розробленого групою самодопомоги “Гуртом” за  фінансової підтримки благодійного фонду «Розбудова демократичного, мирного та ґендерно рівноправного суспільства в Україні –Фаза ІІ», що впроваджується  Українським Жіночим Фондом в партнерстві зі  Структурою ООН Жінки за фінансової підтримки Уряду Норвегії  та співфінансування з місцевого бюджету Добровеличківської селищної ради  здійснено поточний ремонт укриття 41840, яке знаходиться за адресою Кіровоградська область смт. Добровеличківка вулиця Незалежності 112 (адмін. приміщення селищної ради).

                       

В приміщенні укриття проведено заміну вентиляційної системи, системи водозабезпечення, санвузлів, здійснено косметичний ремонт кімнат, забезпечено стабільним теплопостачанням (обігрівачі), Інтернет зв'язком для створення належних, комфортних умов в укритті для захисту життя мешканців громади.

                      

А також впроваджується комплекс заходів із забезпечення доступності до укриття для кожної особи незалежно від віку, статі, функціональних порушень, рівня комунікативних можливостей або обставин, аби забезпечити їм рівні умови доступу до споруди: щоб всі громадяни, включно з тими, хто належать до маломобільних груп населення, могли однаково реалізовувати свої права на захист та безпеку.

                   

Шановні мешканці громади просимо не ігноруйте сигнал «Повітряна тривога», адже він попереджає про небезпеку ракетних ударів!

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада