Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » В рамках проєкту «Всі в укриття!» проведено психологічний тренінг

В рамках проєкту «Всі в укриття!» проведено психологічний тренінг

 Людина може досягнути чого завгодно, якщо у неї є для цього серйозні внутрішні підстави. А у сьогоднішньому страшному світі кожна людина стикається зі стресом в тій чи іншій формі. Якщо раніше це була досить специфічна проблема, то зараз боротися з нею доводиться і звичайним людям. У час воєнного стану дуже важлива підтримка фахівців, наявність тих, кому можна довіряти або на кого можна покластися, допоможе подолати труднощі.

                

16 та 17 березня 2024 року у сесійні залі Добровеличківської селищної ради в рамках проєкту «Розбудова демократичного, мирного та ґендерно рівноправного суспільства в Україні – Фаза ІІ», що впроваджується  Українським Жіночим  Фондом в партнерстві зі  Структурою ООН Жінки за фінансової підтримки Уряду Норвегії практичним та медичним психологом Ганною КОЛЄВОЮ (м. Кропивницький) було проведено тренінги на тему «Техніки зняття емоційної напруги та подолання тривожності у жінок та дітей в умовах війни» та «Перша психологічна допомога» відповідно.

                      

 У тренінговому занятті піднімались питання профілактики і корекції страхів, уміння зняти напругу, заспокоїти нервову систему, зосередитися і швидко відновити психоемоційну рівновагу, навчання елементів техніки виразних рухів, технік саморозвантаження, знецінення реальних страхів. Учасники отримали чимало навичок та способів по наданню першої психологічної допомоги, яка зараз надважлива для всіх нас в цей надтяжкий час.

                

Продовжуємо підтримувати тих, хто цього так потребує!

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада