Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Сьогодні відбулося відкриття Клубу активного довголіття

Сьогодні відбулося відкриття Клубу активного довголіття

 2 квітня у приміщені місця тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, яке розташовано за адресою селище Добровеличківка, вулиця Українська, 121, відбулося відкриття Клубу активного довголіття. Його створила Кіровоградська обласна організація Українського Червоного Хреста у співпраці з Добровеличківською селищною радою.

                          

Створення клубу «Активне довголіття» в громаді має на меті просувати концепцію активного та здорового старіння, організувати активні групи, які будуть спільно з Товариством Червоного Хреста України організовувати різноманітні культурні, спортивні, благодійні та волонтерські заходи, а також займатися виявленням проблем, з якими стикаються люди похилого віку, їх вирішенням та участю в процесі прийняття рішень нарівні з владними структурами.

                       

У Клубі активного довголіття особи літнього віку будуть корисно та цікаво проводити свій вільний час, опановувати нові знання й навички, матимуть змогу отримати психологічну підтримку, а найголовніше – люди спілкуватимуться один з одним. Сьогодні вже відбулося перше заняття з фізичних вправ.

                      

Запрошуємо всіх охочих мешканців громади доєднатися до Клубу активного довголіття. Заняття будуть проводитись відповідно до плану заходів діяльності клубу.

                    

  

 

 

Друк
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада