Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Оголошення » До відома мешканців Добровеличківської громади та внутрішньо переміщених осіб

До відома мешканців Добровеличківської громади та внутрішньо переміщених осіб

  До відома мешканців Добровеличківської громади та внутрішньо переміщених осіб

 

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 13 березня 2022 року №269, якою внесено зміни до Порядку оформлення та видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, Відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого органу Добровеличківської селищної ради розпочав видачу таких довідок.

 

Якщо внутрішньо переміщена особа на даний час проживає в межах Добровеличківської територіальної громади вона може звернутись до Центру надання адміністративних послуг за адресою: смт Добровеличківка, вул. Незалежності, буд 112.

 

Якщо особа проживає на території старостинських округів с. Липняжка, с. Карбівка, с. Гнатівка, с. Трояни, с. Дружелюбівка — можна звернутись до старостинських округів.

 

Для отримання довідки внутрішньо переміщені особи подають документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, або документи, що підтверджує спеціальний статус, або свідоцтво про народження дитини. У разі відсутності відмітки про реєстрацію місця проживання — особа подає документи, що підтверджують факт проживання на території адміністративно-територіальної одиниці, з якої здійснюється внутрішнє переміщення, на день виникнення обставин, що спричинили внутрішнє переміщення (ОК-7, трудова книжка, право власності, тощо).

 

Також повідомляємо, що з 31 березня 2022 року внутрішньо переміщені особи зможуть подати заяву про взяття на облік в електронній формі з використанням мобільного додатку Дія.

 

Для подання заяви особі необхідно встановити мобільний додаток Порталу Дія або оновити застосунок, якщо уже встановлений. Із увімкненою функцією геолокації пройти електронну ідентифікацію. Заява про взяття на облік формується засобами мобільного додатку Порталу Дія у порядку електронної інформаційної взаємодії з державними реєстрами автоматично.

 

Після включення відомостей про особу до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб така особа може сформувати засобами Порталу Дія електронну довідку, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення та взяття на облік такої особи.

 

Після формування довідки особа може сформувати заяву для отримання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам з використанням мобільного додатку Порталу Дія.

 

Допомога внутрішньо переміщеним особам, які звернулися за її наданням до 14 квітня 2022 року, буде надаватись починаючи з березня 2022 року.

 

ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ АДМІНІСТРАТОРАМИ ЦНАП ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ТАКОЇ ДОПОМОГИ РОЗПОЧНЕТЬСЯ З 04 КВІТНЯ 2022 РОКУ.

 

Перш ніж іти до ЦНАПу - зателефонуйте нам. Можливо нам вдасться вирішити ваше питання в телефонному режимі, або мінімізувати кількість відвідувань, погодивши перелік документів, необхідних для отримання послуги. 

Отримати консультацію можна за телефонами: 0964218535, або в електронному вигляді електронною поштою: reestrator@dobra-rada.gov.ua

Водночас нагадуємо, що ЦНАП завжди відкритий для Вас, ми працюємо з понеділка до п'ятниці, субота та неділя – вихідні.

 

Бережіть себе та своїх близьких!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада