Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Оголошення » Увага! Важлива інформація!

Увага! Важлива інформація!

Шановні жителі селища, у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України  та  з метою недопущення будь-яких несанкціонованих дій з інформацією реєстрів зі сторони ворога 28 лютого 2022 року КМУ була прийнята постанова №165, яка призупинила строк надання адміністративних послуг. Адміністраторами відділу «Центр надання адміністративних послуг» Добровеличківської селищної ради-Апарату ради послуги з реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання не надавалися.

 

Для забезпечення гарантованого захисту персональних даних осіб, доступ до порталу «Реєстр територіальних громад» відновлено тільки органам реєстрації в тих областях, в яких жодна територіальна громада не розташована в районі проведення бойових дій. У зв’язку з цим сьогодні відділ «ЦНАП» Добровеличківської селищної ради-Апарату ради відновлює надання послуг з питань реєстрації місця проживання та видачі витягу з реєстру територіальної громади.  Згідно Закону України 1871 «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» від 05.11.2021 року зареєстроване місце проживання можна підтвердити документами:

  • паспорт громадянина України, виготовленого у формі книжечки;
  • паспорта громадянина України або паспорта громадянина України для виїзду за кордон у формі е-паспорта або е-паспорта для виїзду за кордон;
  • витягу з реєстру територіальної громади.

Витяг також  можна сформувати на Порталі Дія. На сформований витяг автоматично наноситься унікальний електронний ідентифікатор (QR-код). За його допомогою можна пред’являти витяг під час отримання адміністративних чи соціальних послуг. Інформацію (QR-код) можна зчитати та перевірити спеціальними технічними засобами шляхом отримання даних із відомчої інформаційної системи ДМС. Витяг формується відповідно до даних реєстру територіальної громади. Якщо під час формування витягу виявлено неточності, необхідно звернутись до відділу «ЦНАП» з документом, що підтверджує особу. Після реєстраційної дії, або актуалізації інформації можливо сформувати витяг через Портал дія через 2-3 години, або повторно звернутись до адміністратора відділу «ЦНАП».

 

Відповідно Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання»  особа для декларування місця проживання подає декларацію в електронній формі засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг. Для отримання послуги щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання вам необхідно особисто звернутись до адміністратора відділу «ЦНАП» виконавчого органу Добровеличківської селищної ради-Апарату ради для подачі заяви у паперовій формі, за формою затвердженою Кабінетом Міністрів України.

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада