Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Матеріали за Жовтень 2024 року

Робочий візит Представника Уповноваженого ВРУ з прав людини у Кіровоградській області до Добровеличківської громади

Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Кіровоградській області Галина Леонідівна ЛУГОВА здійснила робочий візит до Добровеличківської громади.

  

Під час візиту вона провела робочу зустріч з головою громади Володимиром ОСІЄВСЬКИМ, де обговорили актуальні питання території. Також Представник Уповноваженого відвідала місце тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та провела для них правопросвітницький захід щодо дотримання прав ВПО, відповівши на низку запитань...

Докладніше

У жовтні щочетверга на прямому зв’язку пенсійна служба області

Щочетверга з 11.00 до 12.00 у головному управлінні за номером “гарячої” телефонної лінії (0522) 33-04-41 роз’яснення та консультації з питань, що належать до сфери діяльності Пенсійного фонду України, надають керівники структурних підрозділів...

   

Докладніше

ІНФОРМАЦІЯ про результати проведення обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів

 

Рішення виконавчого комітету Добровеличківської селищної ради

Рішення виконавчого комітету Добровеличківської селищної ради №178 від 26.09.2024 року

"Про створення Ради безбарєрності при виконавчому комітеті Добровеличківської селищної ради"

rada-bezb.pdf (Переглянути онлайн)  

ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ МАЮТЬ ПРАВО...

Ветерани війни ‒ особи, які брали участь у захисті Батьківщини чи в бойових діях на території інших держав. До ветеранів війни належать: учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасники війни, члени сімей загиблих ветеранів війни.

  

Нормативна база:

  • Закон України від 09.04.1992 № 2262-ХІІ “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”...
Докладніше

1 жовтня відзначаємо День людей похилого віку та День ветерана

 Уже традиційно 1 жовтня відзначаємо День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

  

Тож з нагоди свята та за дорученням селищного голови Володимира ОСІЄВСЬКОГО до підопічних стаціонарного відділення для постійного проживання осіб похилого віку «Центру надання соціальних послуг населенню» завітали секретар селищної ради Алла ГОРБАТЮК, керуюча справами виконавчого комітету Світлана КИРИЛЮК, директор «Центру надання соціальних послуг населенню» Інна МІЛЮТІНА та представник ветеранської організації Світлана ДЗІНА...

Докладніше

Сьогодні минає друга річниця з дня загибелі Захисника України – Пальмова Олександра Аркадійовича

01 жовтня 2022 року у важкому бою з окупантами загинув наш земляк, солдат, Герой - захисник Пальмов Олександр Аркадійович.

 

Олександр був справжнім сином свого краю — відданим, чесним, завжди готовим прийти на допомогу. Всі хто знав і пам'ятає Олександра Аркадійовича згадують його добрим словом і тихою молитвою. Це був сильний, відважний та мужній боєць, який до останнього свого життєвого подиху боровся за свободу, за мир, за вільну Україну.

 

Схилімo гoлoви! Світлий спoмин прo нашого земляка, мужньoгo oбoрoнця укрaїнської землі, відважного лицаря неба, нaзaвжди зaлишиться у нaших серцях!

 

Вічний спочинок та світла пам'ять Герою! Низький уклін рідним та близьким Олександра Пальмова!

01 жовтня - День захисників та захисниць України

День захисників та захисниць України відзначається вже десять років поспіль. Цього року, ми вдруге вшановуємо захисників та захисниць України 1 жовтня. На центральній площі селища Добровеличківка працівники місцевого самоврядування, установ, організацій селища, громадськість вшанували пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання та покладанням квітів до інсталяції Алеї пам'яті. Делегації від селищної ради та  старостинських округів поклали квіти до місць поховань загиблих Героїв-земляків...

Докладніше

Розроблено порадник щодо подання заяви про завдані збитки до міжнародного Реєстру збитків

Аналітичним центром "Інститут законодавчих ідей" розроблено порадник щодо подання заяви про завдані збитки до міжнародного Реєстру збитків (RD4U) для осіб, що постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Документ містить детальні рекомендації щодо юридичних та технічних аспектів процесу подання заяв, а також поради щодо уникнення можливих помилок.

Порадник щодо подання заяви про завдані збитки до міжнародного Реєстру збитків (RD4U) - dodatok.pdf (Переглянути онлайн)  

1 жовтня в Україні відзначатиметься День захисників і захисниць

1 жовтня в Україні відзначатиметься День захисників і захисниць. Це свято запроваджено 2014 року на вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

    

В Українській традиції це свято пов’язане з Днем Покрови Пресвятої Богородиці. Тому, у 2023 році День захисників і захисниць перенесено з 14 на 1 жовтня в звʼязку з переходом Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на Новоюліанський стиль календаря...

Докладніше
←  повернутися 1 2 далі →
    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада