Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Новини » Кожна дитина мріє про сім’ю

Кожна дитина мріє про сім’ю

1 червня щороку весь світ відзначає День захисту дітей. Це свято має на меті привернути увагу до захисту їх прав. Це ще один привід згадати, наскільки важливою є допомога дітям та їх виховання. Кожній людині, особливо дитині, потрібні батьки, сім'я, домівка, де завжди зрозуміють, підтримають, де завжди тепло і затишно…

На території Добровеличківської селищної ради в с.Карбівка є люди, які, заради щасливих дитячих очей створили міцну, дружну родину, де панують мир і злагода, розуміння, взаємоповага та взаємодопомога.

Сім років тому Павло Андрійович та Сільвія Харлампіївна Крутофалові не злякалися труднощів й створили дитячий будинок сімейного типу, прийняли  у свій дім п’ятеро дітей, яким допомогли знайти свою сім’ю і подарували  віру та надію на краще майбутнє. 

«Центр надання соціальних послуг населенню» Добровеличківської селищної ради щиро вітає вихованців  дитячого будинку сімейного  типу  з   Міжнародним днем захисту дітей та висловлює слова вдячності  та поваги батькам – вихователям Крутофалову Павлу Андрійовичу та Сільвії Харлампіївні.  

Зичимо Вам, Павле Андрійовичу та Сільвіє Харлампієвно, міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають ваші діти!  Хай завжди відчувають на собі всю материнську та батьківську любов, вашу підтримку і захист від усіх життєвих негараздів. Нехай  для них сім’я залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди їх зрозуміють, підтримають і допоможуть.

Віримо, що наша громада багата на людей з доброю душею та відкритим серцем, тому звертаємося до тих мешканців селищної ради, які замислюються над тим, щоб подарувати дитині родину. Не вагайтеся, зробіть цей крок, адже немає нічого прекраснішого у світі за  щасливі очі дитини.

Сподіваємось, що небайдужі люди обов’язково відгукнуться та подарують дітям-сиротам батьківське тепло та родинний затишок.

З умовами та порядком створення прийомної сім’ї чи будинку сімейного типу можна ознайомитися за посиланням https://dobra-rada.gov.ua/news/3529-priymt-ditinu-u-rodinu.html , або звернутися до «Центру надання соціальних послуг населенню» виконавчого комітету Добровеличківської селищної ради за адресою:

вул. Незалежності,112,             

смт. Добровеличківка,

Кіровоградської обл., 27000

e-mail: socium@dobra-rada.gov.ua

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада