Навігація

Архів новин

Вхід

Офіційний сайт Добровеличківської селищної ради » Пенсійний фонд України інформує » Субсидію після підвищення тарифу на електроенергію перераховано автоматично

Субсидію після підвищення тарифу на електроенергію перераховано автоматично

Станом на 01.07.2023 головне управління здійснило автоматичний перерахунок (без особистого звернення громадян) та перепризначення субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі на новий період із урахуванням підвищеного тарифу на електроенергію для споживачів із 1 червня 2023 року.

 


Для даного перерахунку всі показники, необхідні для проведення перерахунку субсидій, були отримані від надавачів комунальних послуг в автоматичному режимі. Збільшення показника тарифу на електроенергію враховано в розмірі субсидій і пільг, тож мешканці області отримають компенсацію в наступних періодах в повному обсязі. Тобто субсидіанти, яким вже призначено субсидію на неопалювальний сезон, отримуватимуть відповідні виплати і надалі, але у збільшеному розмірі. За червень 2023 року субсидію отримають 25470 осіб, середній розмір складає 293,9 грн.

Ті ж громадяни, яким на неопалювальний сезон не призначено субсидію, проте їхній дохід із зміною тарифу на електроенергію дає право на отримання субсидії, мають особисто звернутися до будь-якого сервісного центру Пенсійного фонду України, до ЦНАПів, уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідних територіальних громад або надіслати поштою на адресу головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області (25009, м. Кропивницький, вул. Соборна, 7А) чи надати всі необхідні документи в електронному вигляді через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (www.portal.pfu.gov.ua), через портал Дія.

Нагадуємо перелік документів, які необхідно подати для призначення субсидії: заяву; декларацію; довідки про доходи (у разі зазначення в декларації доходів, інформація про які відсутня у ДПС, Пенсійному фонді України); копію договору про реструктуризацію заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг (у разі наявності); договір наймання (оренди) житла (у разі наявності); рішення суду (в разі наявності); інші документи, які не передбачені цим пунктом, але відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, необхідні для розгляду питання по суті (у разі потреби).

Антоніна ТОРШИНА,

начальник управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг,

житлових субсидій та пільг головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області

Друк

Додавання коментаря

Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent

Код: оновити, якщо не видно коду

    Маєте проблеми зору?
    Оберіть зручний формат:

    A-    A    A+  Увімкнути альтернативну версію сайту


Опитування




Корисні ресурси






    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Верховна Рада України


    Законодавство України


    Кабінет Міністрів України


    Кіровоградська ОДА


    Кіровоградська обласна рада